Leipurilehti 3/2016

3 Pääkirjoitus
Työtä, työaikaa ja vielä sunnuntaityötä!

4 Murusia

8 Konditoria Huovilassa leivottu jo 50 vuotta

13 Uudenmaan Herkussa työssäoppijat ”kuuluvat kalustoon”

15 Vieras kieli haltuun verkkovalmennuksen avulla

16 Suklaamunia opiskelijoiden taidonnäytteinä

18 Leipomoalan koulutus – minne menossa?

20 Mielipide

21 Kolumni
Hyvän ruoan alkulähteillä

22 Kemian kertausta leipurille, osa 2: Sokerit, hiilihydraatit, ravintokuitu

26 Gastro esitteli parhaitaan

28 Ruokahuollon toimivuus sähkökatkoissa

30 Merkkipäiviä, nimityksiä, tunnustuksia

31 Osallistu Itsenäinen Suomi 100 vuotta -leivoskilpailuun

32 Leo Hämäläinen in memoriam

35 Ravitsemusuutisia

36 Uutuuksia

27 Leipurissa kirjoitettua

38 Palveluhakemisto

42 Ledaren
Arbete, arbetstid och ännu söndagsarbete!

43 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto