Helsingin Messukeskuksessa huhtikuussa järjestettävillä Ruokamessuilla jaetaan uusi Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio -palkinto, jonka hakuaika on parhaillaan käynnissä ja jatkuu 31.1. 2024 saakka tapahtuman nettisivuilla www.ruokamessut.fi Voittaja saa 10 000 euroa ja sen lahjoittaa Suomen Messusäätiö. Palkinnon tarkoituksena on nostaa esille uusia ideoita sekä kannustaa alan toimijoita kehittämään kuluttajien arkea ja juhlaa helpottavia ratkaisuja. Palkinnonsaajaksi voi ehdottaa Suomessa valmistettuja ja 1.1.2023 tai sen jälkeen lanseerattuja innovaatioita. Palkintoraati koostuu Ruokamessujen ohjausryhmästä. Raadin puheenjohtajana toimii Elintarviketeollisuusliitto ETL:n johtaja Marleena Tanhuanpää.
Ruokamessut on uusi tapahtuma ja se järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.4.2024. |