Kekseliäät ruokaratkaisut ja palvelut haussa
4.12.2024
Suomen elintarvikealan uusin kilpailu, Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio, on avautunut. Palkinto jaetaan toista kertaa huhtikuussa 2025 järjestettävillä Ruokamessuilla. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esille innovatiivista kehitystyötä ja kannustaa alan toimijoita kehittämään kuluttajien arkea ja juhlaa helpottavia ratkaisuja. Palkinnon voi saada tuotteesta, palvelusta tai liikeideasta, joka muuttaa tai parantaa kuluttajan arjen ja/tai juhlan ratkaisuja. Palkinnonsaajaksi voi ehdottaa Suomessa valmistettuja ja 1.1.2024 tai sen jälkeen lanseerattuja innovaatioita. Voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön myöntämällä 10 000 euron palkintorahalla. Palkinnonsaajaa voi ehdottaa 31.1.2025 saakka tapahtuman verkkosivuilla osoitteessa
|