Konditoria pH7 Oy on Tuusulan Vuoden Yrittäjä 2013

7.10.2013

Toni Rantala.
Toni Rantala.
Pedra Rantala.
Pedra Rantala.

pH7 Oy on perheyritys, jonka perusti vuonna 2007 yrittäjäpariskunta Pedra ja Toni Rantala. – Todella hienolta tuntui saada tämä tunnustus, sillä Tuusulassa on paljon menestyviä yrityksiä, Toni Rantala iloitsi.

Valinnan tehneen Tuusulan Yrittäjien mukaan pH7 Oy on nuorten yrittäjien innovatiivinen ja uusia ideoita tuottava yritys. Sen molemmat yrittäjät ovat kouluttautuneet sekä kotimaassa
että ulkomailla erityisosaamista vaativaan käsityöammattiin, jossa luovuus ja idearikkaus tuovat menestystä. Yritys on saavuttanut mainetta tuotteillaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, pienistä tilaisuuksista aina vaativiin suurtapahtumiin asti. pH7 Oy on kasvava työllistävä yritys, joka käyttää valmistuksessaan pääasiassa luomutuotteita.

Maaliskuussa Tuusulassa uusiin, noin 1200 neliön  tiloihin muuttanut pH7 Oy on kasvanut vauhdilla, sillä on vakituisia työntekijöitä  tällä hetkellä jo kahdeksantoista. Leipomon tuotevalikoimaan kuului pitkään vain konditoriatuotteita, mutta tänä vuonna aloitettiin myös juureen leivottavien ruokaleipien (luomu) ja suolaisten tuotteiden valmistus.  Molemmat ovat lähteneet liikkeelle hyvin. Toni Rantalan mukaan suolaiset tuotteet ovat yrityksen voimakkaimmin kasvava tuoteryhmä ja ruokaleipien leivonta työllistää jo kolme leipuria.

Kaikki valmistettavat tuotteet suunnitellaan itse ja ne tehdään korkealaatuisista raaka-aineista. Tuotteet menevät pääosin pääkaupunkiseudulla oleville asiakkaille ja niitä myydään myös kahden oman myymälän kautta. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2012 noin 1,5 milj. euroa.