Kanniston Leipomolta nyt myös konditoriatuotteita

11.4.2014

Perinteisistä leivontamenetelmistä tuttu, tänä vuonna sata vuotta täyttävä helsinkiläinen Kanniston Leipomo aloittaa kakkujen ja leivosten valmistuksen. Kannistolla on aiemmin leivottu lähinnä leipää ja leivonnaisia, mutta nyt Herttoniemen uusissa tiloissa voidaan vihdoin aloittaa myös konditoriatuotteiden valmistus.

Kakkujen tuotekehityksestä vastaavan myymäläpäällikkö Ira Tilanderin mukaan kakut ja leivokset seuraavat leipomon muiden tuotteiden ja toiminnan arvoja. Kakkupohjat leivotaan itse alusta alkaen ja myös täytteet tehdään itse. Esimerkiksi hillot valmistetaan marjoista itse, suklaa alkuperäisestä kaakaosta ja kaakaovoista. Lopputuotteissa maistuvat aidot raaka-aineet ja pohjassa on kunnon rakenne.

Kanniston Cake -valikoima saapuu myymälöihin toukokuun alusta eli juuri sopivasti äitienpäiväksi ja kevään muihin juhliin. Valikoiman ensimmäiset tuotteet Red Velvet, Raspberry Dream ja Chocolate Ganache ovat saatavilla sekä pienempinä leivoksina että kokonaisina kakkuina