Antell-Ravintolat jälleen Suomen paras henkilöstöravintola-alalla

29.12.2015

Antell-Ravintolat on jälleen valittu valtakunnallisessa talouselämän päättäjien TEP- yrityskuvatutkimuksessa Suomen parhaaksi henkilöstöravintola-alan yritykseksi. Talouselämän päättäjät antoivat Antell-Ravintoloille alan parhaan yleisarvosanan (7,92). Antell on ollut kärkisijalla jo neljänä vuotena viidestä ja tänä vuonna ero toisella sijalla olevaan kasvoi lisää.

Antell-Ravintoloiden saama nettosuositteluindeksi oli 34, kun alan seuraavan toimijan indeksi oli 15. Nettosuositteluindeksi on tärkeä onnistumisen mittari, se kertoo nykyisten asiakkaiden tyytyväisyydestä palveluntarjoajaan.

Yrityspäättäjien mielestä tuotteiden laatu on kaikkein tärkein henkilöstöravintolan laadun mittari. Antell sai tutkimuksen parhaat arvosanat tuotteiden laadun lisäksi hintatasosta, asiakaspalvelusta ja toiminnan kehittämisestä.

TEP-tutkimus on Taloustutkimus Oy:n tuottama suomalaisten yrityspäättäjien mielikuvia kartoittava kyselytutkimus, jossa arvioidaan henkilöstöruokailualan yrityksiä. Syksyllä 2015 toteutetussa kyselyssä henkilöstöruokailualan yrityksiä arvioi 879 vastaajaa.

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys, jonka pääkonttori on Oulussa. Antell-henkilöstöravintoloita on noin 100 ympäri Suomen.