Ruisleipäpäivänä 28.2. juhlistetaan herkullista kansallisruokaamme

28.2.2019

Leipätiedotuksen Kampin tapahtumassa toiminnanjohtaja Kaisa Mensosta ja projektisihteeri Terhi Virtasta avustivat Helsingin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijat.
Leipätiedotuksen Kampin tapahtumassa toiminnanjohtaja Kaisa Mensosta ja projektisihteeri Terhi Virtasta avustivat Helsingin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijat.

Torstaina 28.2.2019 juhlistetaan taas sekä Kalevalanpäivää että kansallisruokaamme ruisleipää. Leipätiedotuksen tiedotteen mukaan ruis on suomalaisten todellinen suosikki  ja syömme sitä eniten maailmassa, peräti 16 kiloa henkeä kohti vuodessa.

 

Lue tiedote:  https://www.leipatiedotus.fi/medialle/tiedotteet/ruisleipa-suomen-suosituin-ruisleipapaiva-28.2..html

Suomalaista ruista juhlistettiin torstaina 28.2. kello 8.00-10.30 myös Kampin kauppakeskuksessa.Tapahtumassa jaettiin suomalaisesta rukiista valmistettuja herkullisia ruisleipiä. Tapahtuman järjestivät yhdessä Leipätiedotus ry ja Pro Ruis ry.