Suomen Leipuriliiton vuosikokous 15.8.2020 kello 15 Kalastajatorpalla Helsingissä

29.6.2020

Suomen Leipuriliitto ry:n vuosikokous järjestetään 15.8.2020 klo 15 Hotelli Hilton Kalastajatorpalla Helsingissä, osoitteessa Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki. Vuosikokouspaikkana toimii State Room -niminen kokoustila hotellin päärakennuksessa.

Vuosikokouksen jälkeen on mahdollisuus osallistua järjestettyyn omakustanteiseen buffet-ruokailuun Kalastajatorpan Merisalin terassilla.

  • Buffetin hinta on 50 €/henkilö ja se maksetaan ennen vuosikokouksen alkua State Roomin aulatilassa (hotellin pääaula).
  • Maksua vastaan saa voucherin, jolla voi osallistua buffettiin Merisalissa.

Vuosikokouksen ja erityisesti ruokailun järjestelyihin liittyen tarvitsemme sitovat ilmoittautumiset viimeistään 6.8.2020.

  • Jos osallistutte vuosikokoukseen ja/tai vuosikokouksen jälkeiseen ruokailuun, ilmoittautukaa kati.sinda@leipuriliitto.fi.
  • Hotelli Kalastajatorppa tarvitsee tiedon siitä, kuinka moni henkilö osallistuu vuosikokouksen jälkeiseen ruokailuun. 

Viikonlopun 14.-16.8.2020 ajaksi Hotelli Hilton Kalastajatorppa tarjoaa Leipuriliiton jäsenille mahdollisuuden majoittua hotellissa tämänvuotisilla Leipuripäivien huonehinnoilla. Tämän edellytyksenä on, että hotellissa on tilaa. Lue lisää tästä majoitusmahdollisuudesta TÄÄLTÄ

Jos olette jo kevään aikana tehneet huonevarauksen Kalastajatorpalta ko. viikonlopulle, mutta ette ole kuitenkaan tulossa, kun Leipuripäivät siirtyivät vuoteen 2021, teidän tulee muistaa perua tekemänne huonevaraus.