Suomen pohjoisin BRC -sertifikaatti AA-luokassa Pulla-Pirtin leipomoille

19.4.2021

Pulla-Pirtille on myönnetty kansainvälinen BRC- elintarviketurvallisuussertifikaatti sen korkeimmassa tavoiteluokassa AA. Korkeimpaan tavoiteluokkaan ylsivät niin Oulun kuin Raahen leipomot. Näin Pulla-Pirtistä tuli Suomen pohjoisin leipomo AA-luokassa. 

BRC (Brand Reputation Compliance) on kansainvälinen, Isosta-Britanniasta lähtöisin oleva elintarviketurvallisuusstandardi. Harvinaisen AA-tason sertifikaatin saavuttaminen on osoitus onnistuneesta ja pitkäjänteisestä työstä leipomoiden elintarvikelaadun ja -turvallisuuden parantamisessa.

  "Sertifikaatin saavuttamiseksi on nähty paljon vaivaa niin itse leipomon puolella kuin toimintajärjestelmien kehittämisessä ja päivittämisessä. Kiitos sertifikaatin saavuttamisesta kuuluukin siis kaikille, koko henkilökunnallemme" toteaa Pulla-Pirtin toimitusjohtaja Hannu Räinä.

Uusi saavutettu sertifikaatti korvaa Pulla-Pirtillä maaliskuun loppuun asti voimassa olleen FSSC 22000 -sertifikaatin. Uudella sertifikaatilla haluttiin varmistaa toiminnan sopivuus kaikille asiakkaille. Sertifikaatti mahdollistaa myös mahdollisen viennin kasvattamisen. 

BRC -standardi auditoidaan vuosittain. Pulla-Pirtin tavoitteena on pitää kiinni saavutetusta AA-luokituksesta ja jatkaa toimintojen parantamista entisestään.