Pian Pakari Oy investoi uuteen leipomoon
18.1.2022
Pian Pakari & Bistro -tuotemerkillä käsin leivottuja artesaanisämpylöitä ja makeita leivonnaisia valmistava Pian Pakari Oy laajentaa toimintaansa ja käynnistää uuden leipomon Naantalissa. Investointi mahdollistaa tuotantomäärien kasvun ja parantaa merkittävästi kilpailukykyä ajanmukaisten tilojen ja uuden laitekannan myötä. Uusi leipomo työllistää alkuvaiheessa neljä henkilöä. Toiminta käynnistyy helmikuun alussa. Naantalin uusi leipomo on tuotantoyksikkö, josta hoidetaan toimituksia päivittäistavarakaupalle ja yritysasiakkaille. Kuluttajia palvelevat leipomokahvila ja bistro jatkavat toimintaansa Raision Tikanmaalla. Uusi leipomo sijaitsee Naantalin Luolalan teollisuusalueella. |