Leipurilehti 3/2016
3 Pääkirjoitus
Työtä, työaikaa ja vielä sunnuntaityötä!
4 Murusia
8 Konditoria Huovilassa leivottu jo 50 vuotta
13 Uudenmaan Herkussa työssäoppijat ”kuuluvat kalustoon”
15 Vieras kieli haltuun verkkovalmennuksen avulla
16 Suklaamunia opiskelijoiden taidonnäytteinä
18 Leipomoalan koulutus – minne menossa?
20 Mielipide
21 Kolumni
Hyvän ruoan alkulähteillä
22 Kemian kertausta leipurille, osa 2: Sokerit, hiilihydraatit, ravintokuitu
26 Gastro esitteli parhaitaan
28 Ruokahuollon toimivuus sähkökatkoissa
30 Merkkipäiviä, nimityksiä, tunnustuksia
31 Osallistu Itsenäinen Suomi 100 vuotta -leivoskilpailuun
32 Leo Hämäläinen in memoriam
35 Ravitsemusuutisia
36 Uutuuksia
27 Leipurissa kirjoitettua
38 Palveluhakemisto
42 Ledaren
Arbete, arbetstid och ännu söndagsarbete!
43 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto