Leipurilehti 3/2018

3 Pääkirjoitus
Kansan arvot – hybridivaikuttaminen ja työnantajajärjestöt

4 Murusia

8 Täysjyvä tekee hyvää aivoille

11 Juurileipä vai hiivalla kohotettu

12 Teknologialla voidaan vaikuttaa kuluttajan ruokavalintoihin

14 Kuiron Leipomossa leivotaan suurella sydämellä

20 Branderilla ahkeroidaan nyt upouudessa leipomossa

24 Akryyliamidiasetuksesta koulutuskierros maaliskuussa

26 Ekbergin myymälä uudistui

29 Työmarkkinapalsta
Rajoituksia nollatyösopimusten käyttöön

30 Gastro näytti suuntaa ruoka-alalle

32 Kolumni
Ruokapolitiikkaa

33 Merkkipäivät, nimitykset, tunnustukset

34 Kilpailut

36 Leipurissa kirjoitettua

37 Uutuuksia

38 Palveluhakemisto

42 Ledaren
Folkets värderingar – hybridpåverkan och arbetsgivarorganisationerna

43 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto