Leipurilehti 3/2018
3 Pääkirjoitus
Kansan arvot – hybridivaikuttaminen ja työnantajajärjestöt
4 Murusia
8 Täysjyvä tekee hyvää aivoille
11 Juurileipä vai hiivalla kohotettu
12 Teknologialla voidaan vaikuttaa kuluttajan ruokavalintoihin
14 Kuiron Leipomossa leivotaan suurella sydämellä
20 Branderilla ahkeroidaan nyt upouudessa leipomossa
24 Akryyliamidiasetuksesta koulutuskierros maaliskuussa
26 Ekbergin myymälä uudistui
29 Työmarkkinapalsta
Rajoituksia nollatyösopimusten käyttöön
30 Gastro näytti suuntaa ruoka-alalle
32 Kolumni
Ruokapolitiikkaa
33 Merkkipäivät, nimitykset, tunnustukset
34 Kilpailut
36 Leipurissa kirjoitettua
37 Uutuuksia
38 Palveluhakemisto
42 Ledaren
Folkets värderingar – hybridpåverkan och arbetsgivarorganisationerna
43 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto