Leipuri-lehti 8/2021
3 Pääkirjoitus
Takki kääntyy ravintola-alalla ja vähän muuallakin
4 Vuoden 2022 Leipäkauppa -kilpailun finalistit valittu
6 Uudenmaan Herkussa leivottu jo 70 vuotta
12 Euroopan leipomosektori elpyy hiljalleen
15 Härkäpapu soveltuu ravinnoksi pian kaikille
16 Leipä lisää hyvinvointiamme
18 Tiede ja tutkimus
20 Elintarvikealojen ajankohtaispäivässä keskityttiin pölyihin ja kemikaaleihin
23 Vinkkejä vitamiinien saantiin
24 Altistumme mikromuoveille väistämättä
26 Noin kolmannes suomalaisista ostaa aktiivisesti luomutuotteita
27 Vuoden Luomutuote -kilpailun menestyjät
29 Kolumni
Kiitokset kuluneesta vuodesta
30 Ruokaväärennöksistä kärsivät eniten rehelliset toimijat
31 Messut ja muut alan tapahtumat 2022
32 Murusia
34 Alueyhdistykset, tunnustukset
35 Merkkipäivät, valinnat, kirjaesittely
36 Leipurissa kirjoitettua
37 Uutuudet
38 Kirjauutuus
38 Palveluhakemisto
42 Ledaren
Kappan vänds inom restaurangbranchen och även på andra håll
43 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto
ledaren-Leipuri-8-2021.pdf (479 kB) | |
paakirjoitus-Leipuri-8-2021.pdf (477 kB) |