Leipuri-lehti 8/2021

3 Pääkirjoitus
Takki kääntyy ravintola-alalla ja vähän muuallakin

4 Vuoden 2022 Leipäkauppa -kilpailun finalistit valittu

6 Uudenmaan Herkussa leivottu jo 70 vuotta

12 Euroopan leipomosektori elpyy hiljalleen

15 Härkäpapu soveltuu ravinnoksi pian kaikille

16 Leipä lisää hyvinvointiamme

18 Tiede ja tutkimus

20 Elintarvikealojen ajankohtaispäivässä keskityttiin pölyihin ja kemikaaleihin

23 Vinkkejä vitamiinien saantiin

24 Altistumme mikromuoveille väistämättä

26 Noin kolmannes suomalaisista ostaa aktiivisesti luomutuotteita

27 Vuoden Luomutuote -kilpailun menestyjät

29 Kolumni
Kiitokset kuluneesta vuodesta

30 Ruokaväärennöksistä kärsivät eniten rehelliset toimijat

31 Messut ja muut alan tapahtumat 2022

32 Murusia

34 Alueyhdistykset, tunnustukset

35 Merkkipäivät, valinnat, kirjaesittely

36 Leipurissa kirjoitettua

37 Uutuudet

38 Kirjauutuus

38 Palveluhakemisto

42 Ledaren
Kappan vänds inom restaurangbranchen och även på andra håll

43 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto