Leipuri-lehti 3/2024
3 Pääkirjoitus
Yhteiskunta ay-propagandan kourissa
4 Leipomoalan SM-joukkuekilpailu Tampereella syyskuussa
6 Päästövähennykset kannattaa ottaa tosissaan
8 Mikä motivoi yrityksiä vastuullisuuteen?
9 EU suitsii viherpesua
10 Itämeren ruokavaliossa suositaan lähiruokaa
12 Ruis hyödyksi sekä terveydelle että ympäristölle
14 Suomalainen tarttuu mielellään ruisleipään
15 Valio veturiksi tulevaisuuden ruokajärjestelmään
16 Orklan vastuullisuusbarometrin tuloksia
17 Ympäristöuutisia meiltä ja muualta
18 Monenlaista nähtävää PacTecissa ja Gastrossa
20 Pakkaus voi nostaa tuotteen arvoa
21 Työmarkkinapalsta
8600 vuotta leipomotyötä
22 Helsingin Mylly 90 vuotta
25 Kolumni
Reilu työelämä kirittää taloutta
26 Suomelta odotetaan aktiivisempaa otetta EU:ssa
28 Ravitsemusasiaa
29 Ammattiosaamisen täydentäminen
30 Henkilön kuvan käyttäminen markkinoinnissa
31 Kaurayhdistys täytti 20 vuotta
32 Murusia
35 Nimitykset, palkinnot
36 Leipurissa kirjoitettua
37 Uutuuksia
38 Uutuuskirjoja
38 Palveluhakemisto
42 Ledaren
Samhället i fackpropagandans grepp
43 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto