Hämeenlinnalainen kondiittorimestari Jenni Höijer avasi elokuun puolivälissä uuden konditoriakahvilan historialliseen Lampan taloon Esplanadin puiston viereen osoitteeseen Pohjoisesplanadi 5. Jo vuodesta 2005 hämeenlinnalaisia ihastuttanut Sokerileipuri Suominen tarjoaa nyt myös Helsingissä kattavan valikoiman konditoria- ja leipomotuotteita arkeen ja juhlaan.
Sokerileipuri Suomisen kahvila ja kakkupuoti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30-19 ja lauantaisin kello 10-17. Tarjolla on päivittäin pullaa, leipiä, leivoksia, pikkuleipiä sekä vaihtuvia sesonkiin sopivia herkkuja. Sokerileipuri auttaa asiakkaitaan myös unelmien juhlatarjoilujen ja tilauskakkujen suunnittelussa.
Tuotteet leivotaan itse alusta pitäen. Käytössä ovat aidot raaka-aineet; voi, kerma ja niin edelleen. Periaatteenaan Höjer kertoo olevan, että leivonnainen on täysivaltainen kokemus aina ensisilmäyksestä viimeiseen muruseen saakka.
Sokerileipuri Suominen lupaa tarjota Lampan talossa kaupungin parasta perinteistä pullaa.
- Siinä voi maistaa aidoimmat raaka-aineet ja ammattitaitoisen leipurin sielun, Jenni Höijer hehkuttaa.
|