Leipomo Rosten ja HKScan aloittavat yhteistyön

3.6.2021

HKScan ja turkulainen Leipomo Rosten aloittavat kaupallisen yhteistyön. Sen myötä HKScanin tuotevalikoima laajenee vahvassa markkinakasvussa olevissa välipalatuotteissa. Leipomo Rosten saa HKScanista  myyjän ja jakelijan yhtiöiden yhdessä kehittämille uusille välipaloille.

Syyskuussa Suomen markkinoille tuotavat välipalatuotteet valmistetaan Turussa Leipomo Rostenin tiloissa ja toimitetaan asiakkaille HKScanin myynti- ja jakeluverkoston kautta. Tuotteissa käytettävä sian-, naudan- ja broilerinliha on 100 % suomalaista lihaa HKScanin sopimustuottajilta. 

HKScanin Suomen liiketoiminnasta vastaavan johtajan Jari Leijan mukaan välipalojen syöminen kasvaa edelleen ja HKScanilla on välipalatuotteissa vuosien kokemus. Yhteistyö Leipomo Rostenin kanssa täydentää yhtiön tuotevalikoimaa vahvassa kasvussa olevissa välipaloissa.