Leipurilehti 1/2013 sisällysluettelo

3 Pääkirjoitus
Yhteisöllisyys – leipomoalan vahvuus

4 Murusia

9 Suomen Leipuriliiton hallitus ja valtuuskunta vuonna
2013 ja uudet jäsenet esittelyssä

12 Analyysit kilpailukyvyn apuna

16 Talousvesi – välttämätön osa leipomon toimintaa

18 Leipomoteollisuus on merkittävä osa elintarviketeollisuutta

21 Oiva-hymynaamajärjestelmä otetaan käyttöön toukokuun
alussa

22 Kauppa käy Mäntsälän Lähimmäisen myymälässä

26 Ruokatrendit ravistelevat elintarviketuotantoa

29 Kasvisteroleilla terästetty ruisleipä korjaa
kolesterolitasoja

30 Leipurin Oy:llä komea lähtö uuteen vuoteen

32 Leipätrendit naapurimaassa

33 Leipuriliiton uusi talous- ja toimistosihteeri
esittelyssä

34 Pirkanmaan Leipomot ry juhli 70 vuottaan

35 Merkkipäivät, nimitykset, palkinnot, Aslak-kurssi

36 Leipurissa kirjoitettua

38 Palveluhakemisto

42 Ledaren
Samhörigheten är en styrka för bageribranschen

43 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto