Leipurilehti 1/2013 sisällysluettelo
3 Pääkirjoitus
Yhteisöllisyys – leipomoalan vahvuus
4 Murusia
9 Suomen Leipuriliiton hallitus ja valtuuskunta vuonna
2013 ja uudet jäsenet esittelyssä
12 Analyysit kilpailukyvyn apuna
16 Talousvesi – välttämätön osa leipomon toimintaa
18 Leipomoteollisuus on merkittävä osa elintarviketeollisuutta
21 Oiva-hymynaamajärjestelmä otetaan käyttöön toukokuun
alussa
22 Kauppa käy Mäntsälän Lähimmäisen myymälässä
26 Ruokatrendit ravistelevat elintarviketuotantoa
29 Kasvisteroleilla terästetty ruisleipä korjaa
kolesterolitasoja
30 Leipurin Oy:llä komea lähtö uuteen vuoteen
32 Leipätrendit naapurimaassa
33 Leipuriliiton uusi talous- ja toimistosihteeri
esittelyssä
34 Pirkanmaan Leipomot ry juhli 70 vuottaan
35 Merkkipäivät, nimitykset, palkinnot, Aslak-kurssi
36 Leipurissa kirjoitettua
38 Palveluhakemisto
42 Ledaren
Samhörigheten är en styrka för bageribranschen
43 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto