Leipurilehti 3/2013
3 Pääkirjoitus
Tilastot kertovat karua kieltä
4 Murusia
9 Teollisuuden alue- ja toimialatilaston tiedot vuodelta 2011
10 Ravintokuitu – Mitä se on?
13 Gluteenittomia sesonkituotteita erikoisleipomosta
Leipomo Suloiset Gluteenittomat
16 Yhä useampi allerginen voi suhtautua ruokavalioonsa
rennosti
18 Pietarissa rummutettiin rukiin puolesta
20 Leipomo ja konditoria Nurmi & Sulonen leipoo
Raisiossa
24 Meriläisen Leipomossa ahkeroidaan upouusissa tiloissa
27 Työpajat jauhopölyn hallinnasta kiinnostivat
28 Oiva-hymynaamojen käyttöönotto lähestyy
30 Vehnätaikinan sekoittaminen
37 Merkkipäivät ja nimitykset
38 Leipurissa kirjoitettua
39 Jarl Lundström in memoriam
40 Pikaruoka, kahvilat ja ravintolat esillä messuilla
41 EM Nuori Leipuri 2013 –kilpailijat esittelyssä
42 Palveluhakemisto
46 Ledaren
Statistiken talar sitt kargar språk
47 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto