Leipurilehti 3/2013

3 Pääkirjoitus
Tilastot kertovat karua kieltä

4 Murusia

9 Teollisuuden alue- ja toimialatilaston tiedot vuodelta 2011

10 Ravintokuitu – Mitä se on?

13 Gluteenittomia sesonkituotteita erikoisleipomosta
Leipomo Suloiset Gluteenittomat

16 Yhä useampi allerginen voi suhtautua ruokavalioonsa
rennosti

18 Pietarissa rummutettiin rukiin puolesta

20 Leipomo ja konditoria Nurmi & Sulonen leipoo
Raisiossa

24 Meriläisen Leipomossa ahkeroidaan upouusissa tiloissa

27 Työpajat jauhopölyn hallinnasta kiinnostivat

28 Oiva-hymynaamojen käyttöönotto lähestyy

30 Vehnätaikinan sekoittaminen

37 Merkkipäivät ja nimitykset

38 Leipurissa kirjoitettua

39 Jarl Lundström in memoriam

40 Pikaruoka, kahvilat ja ravintolat esillä messuilla

41 EM Nuori Leipuri 2013 –kilpailijat esittelyssä

42 Palveluhakemisto

46 Ledaren
Statistiken talar sitt kargar språk

47 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto