Leipurilehti 7/2015
3 Pääkirjoitus
Suomi ja ay-liikkeen määrittelemä vapaa sopimusyhteiskunta
4 Murusia
8 Antellilla osataan 135 vuoden kokemuksella
14 Tasavallan presidentille Leipäviikon tervehdys
16 Ministeri Kimmo Tiilikaiselle Leipäviikon tervehdys
17 Leipäviikolla tapahtui Tampereella
18 Hyvää Suomesta -merkki kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä
20 Iba-messuilla runsaasti nähtävää
26 Ruokaleipien säilyvyyden varmistaminen prosesssiteknisin keinoin
28 Siiskosen veljekset kouluttivat Espanjassa
30 Valokuvanäyttely HerkkuPekan malliin
32 Mikaela Kärjelle huipputulos WorldSkillsistä
33 Merkkipäivät, nimitykset, kilpailut, tapahtumat
34 Lihakeskusliitto täytti 80 vuotta
35 Uutuuksia
36 Leipurissa kirjoitettua
37 Tulevaisuuden elintarvikkeina puu ja hyönteiset?
38 Palveluhakemisto
42 Ledaren
Finland och dess avtalsfrihet – som den dikteras av facket
43 Suomen Leipuriliiton hallinto ja toimisto