Leipurilehti 8/2015

3 Pääkirjoitus
Päivittäistavarakauppa keskittyy – miten käy leipomoalalla?

4 Murusia

10 Vuoden 2016 Leipäkaupan valinta on nyt finalistivaiheessa

12 Pohjoismainen ruokavalio pitää dementian loitolla

14 Healthgrain Forum – kaikki hyvä jyvästä hyvinvoinnin tueksi

16 Lujien luiden resepti

17 Tutkittua terveydestä

20 Suolapitoisuuden laskeminen leipomotuotteesta

21 Kolumni
Tarvitsemme kokonaisvaltaisempaa ruokapolitiikkaa

22 Oriveden Leipomo Oy on panostanut omiin myymälöihin

26 Laitossuunnittelu investointiprojektin osana

31 Messuja ja tapahtumia vuonna 2016

32 Merkkipäivät, nimitykset, palkitut, kilpailut

34 Virossa valittu Vuoden Leipuri ja Kondiittori

35 Raskikongressi Nantesissa Ranskassa

36 Hyönteiset lautasella – herkkua vai kauhistus?

38 Leipurissa kirjoitettua

39 Kirjauutuuksia

40 Tuoteuutuuksia

41 Vaimon merkitys liikkeessä

42 Palveluhakemisto

46 Ledaren
Koncentration i dagligvaruhandeln – hur ska det gå för bageribranchen?

47 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto