Leipurilehti 8/2015
3 Pääkirjoitus
Päivittäistavarakauppa keskittyy – miten käy leipomoalalla?
4 Murusia
10 Vuoden 2016 Leipäkaupan valinta on nyt finalistivaiheessa
12 Pohjoismainen ruokavalio pitää dementian loitolla
14 Healthgrain Forum – kaikki hyvä jyvästä hyvinvoinnin tueksi
16 Lujien luiden resepti
17 Tutkittua terveydestä
20 Suolapitoisuuden laskeminen leipomotuotteesta
21 Kolumni
Tarvitsemme kokonaisvaltaisempaa ruokapolitiikkaa
22 Oriveden Leipomo Oy on panostanut omiin myymälöihin
26 Laitossuunnittelu investointiprojektin osana
31 Messuja ja tapahtumia vuonna 2016
32 Merkkipäivät, nimitykset, palkitut, kilpailut
34 Virossa valittu Vuoden Leipuri ja Kondiittori
35 Raskikongressi Nantesissa Ranskassa
36 Hyönteiset lautasella – herkkua vai kauhistus?
38 Leipurissa kirjoitettua
39 Kirjauutuuksia
40 Tuoteuutuuksia
41 Vaimon merkitys liikkeessä
42 Palveluhakemisto
46 Ledaren
Koncentration i dagligvaruhandeln – hur ska det gå för bageribranchen?
47 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto