• Etusivu
  • Leipuriliitto
  • Tapahtumat
  • Leipurilehti
  • Julkaisut
  • Jäsenyys
  • Galleria
  • Ota yhteyttä
  • In English
« Takaisin

Uutisia

[1-15] [16-30] [31-45] [46-60] [61-75] [76-90] [91-105] [106-120] [121-135] [136-150] [151-165] [166-180] [181-195] [196-210] [211-225] [226-240] [241-255] [256-270] [271-285] [286-300] [301-315] [316-330] [331-345] [346-360] [361-375] [376-390] [391-405] [406-420] [421-435] [436-450] [451-465] [466-471]
Leipuri 3/2017 pääkirjoitus: Monenlaista kauraleipää (25.4.2017)
Vuoden Suomalainen Elintarvike 2017 -finaalissa kaksi leipomotuotetta (13.4.2017)
Mikko Hietala on Varsinais-Suomen nuori yrittäjä 2017 (5.4.2017)
Elintarviketeollisuusliitolle nimitetty uusi toimitusjohtaja (4.4.2017)
Fazer-konserni ostaa Bioferme Oy:n (17.3.2017)
Lidl julisti kilpailun elintarvikeyrityksille: Viedään Suomi-ruoka maailmalle (16.3.2017)
Leipuri 2/2017 pääkirjoitus: Vuoden Leipäkauppa -kilpailun voitto Paraisille (9.3.2017)
Tiistaina 28.2.2017 juhlitaan yhdessä suomalaista ruista (24.2.2017)
Kauran käyttö elintarvikkeena noussut rukiin tasolle (20.2.2017)
K-supermarket Reimari Paraisilta on Vuoden 2017 Leipäkauppa (14.2.2017)
Rinkeli GP:n voitto meni Turun ammatti-instituutille (11.2.2017)
Tredun opiskelijoiden hääkakkunäyttely toteutettiin Ideaparkissa (7.2.2017)
Leipuri-lehden 1/2017 pääkirjoitus: Yritysten yhteistä yhdistystoimintaa ja markkinakartellia (26.1.2017)
Ilmoita uutuustuotteesi Vuoden Elintarvike-kilpailuun (25.1.2017)
Viljojen ravintokuitupitoisuudet Pohjoismaissa arvioitua suuremmat (24.1.2017)
« edelliset 15 seuraavat 15 »

Tehty Yhdistysavaimella
© 2025 Suomen Leipuriliitto ry
| PL 115, 00241 Helsinki | Puh: 0207 121 570 | Fax: (09) 14887201
Sivuston toteutus Nettitiimi