• Etusivu
  • Leipuriliitto
  • Tapahtumat
  • Leipurilehti
  • Julkaisut
  • Jäsenyys
  • Galleria
  • Ota yhteyttä
  • In English
« Takaisin

Uutisia

[1-15] [16-30] [31-45] [46-60] [61-75] [76-90] [91-105] [106-120] [121-135] [136-150] [151-165] [166-180] [181-195] [196-210] [211-225] [226-240] [241-255] [256-270] [271-285] [286-300] [301-315] [316-330] [331-345] [346-360] [361-375] [376-390] [391-394]
Karjalanpiirakka tulee postimerkkeihin (7.1.2016)
Pulla-Pirtti Oy Hyvää Suomesta -merkin käyttäjäksi (29.12.2015)
Antell-Ravintolat jälleen Suomen paras henkilöstöravintola-alalla (29.12.2015)
Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailu on käynnistynyt (17.12.2015)
Leipomoalan toimialaraportti julkaistu (10.12.2015)
Leipuri 8/2015 pääkirjoitus: Päivittäistavarakauppa keskittyy - miten käy leipomoalalla? (3.12.2015)
Syysviljoista ennätyssadot – rukiista omavaraiseksi (30.11.2015)
Vuoden 2016 Leipäkauppa -kilpailun finalistit selvillä (26.11.2015)
Neljäs polvi kajaanilaisen Pekka Heikkisen leipomon toiminnan ohjaksiin (19.11.2015)
Hannu Salovaara valittiin Agronomiliiton Vuoden Vaikuttajaksi (29.10.2015)
EK:n tiedote:Pk-yrittäjät kiirehtivät hallitusohjelman toimeenpanoa (28.10.2015)
Leipuri 7/2015 pääkirjoitus: Suomi ja ay-liikeen määrittelemä vapaa sopimusyhteiskunta (21.10.2015)
Vuoden 2016 Leipäkauppa -kilpailun alueelliset ehdokkaat (16.10.2015)
ETL järjestää elintarvikealojen työsuhdekurssin 26.-27.11.2015 (12.10.2015)
Ekberg opettaa suomalaista leivontakulttuuria Japanissa (25.9.2015)
« edelliset 15 seuraavat 15 »

Tehty Yhdistysavaimella
© 2022 Suomen Leipuriliitto ry
| PL 115, 00241 Helsinki | Puh: 0207 121 570 | Fax: (09) 14887201
Sivuston toteutus Nettitiimi