• Etusivu
  • Leipuriliitto
  • Tapahtumat
  • Leipurilehti
  • Julkaisut
  • Jäsenyys
  • Galleria
  • Ota yhteyttä
  • In English
« Takaisin

Uutisia

[1-15] [16-30] [31-45] [46-60] [61-75] [76-90] [91-105] [106-120] [121-135] [136-150] [151-165] [166-180] [181-195] [196-210] [211-225] [226-240] [241-255] [256-270] [271-285] [286-300] [301-315] [316-330] [331-345] [346-360] [361-375] [376-390] [391-405] [406-420] [421-435] [436-450] [451-465] [466-470]
Leipuri 5/2017 pääkirjoitus: Kansalaisten ja yrittäjien edun nimissä (19.7.2017)
Itsenäisyyden juhlavuoden koristetyökilpailu 13.-14.9.2017 Tampereella. Nyt kilpailemaan! (10.7.2017)
Leiko-palvelu avattu (30.6.2017)
Mitä Suomi söi vuonna 2016 – viljan kulutus nousussa (29.6.2017)
Leiko-reseptipalvelun avaus- ja koulutustilaisuus pidetään 27.6.2017 (13.6.2017)
Ruokaleivän leivontaan uusi oppikirja Leipuriliitolta (12.6.2017)
Leipuri 4/2017 pääkirjoitus: Leiko-reseptipalvelu käynnistyy kesäkuussa 2017 (8.6.2017)
Ruoka-ala työllistää Suomessa lähes 340 000 henkeä (30.5.2017)
Taitajan kondiittorilajin voitto Pietarsaareen (22.5.2017)
Vuohelan Herkku Oy rakentaa leipomon Lahteen (18.5.2017)
Nyhtökaura on Vuoden Suomalainen Elintarvike (17.5.2017)
Loviisalainen Konditoria-Café Vaherkylä-Ek vaihtoi omistajaa (15.5.2017)
Jostec Oy:n omistus uusiin käsiin (15.5.2017)
Joukkueemme valmistautuvat vuoden 2017 leipomo ja konditoria alan PM-kilpailuihin (28.4.2017)
Leipuri 3/2017 pääkirjoitus: Monenlaista kauraleipää (25.4.2017)
« edelliset 15 seuraavat 15 »

Tehty Yhdistysavaimella
© 2025 Suomen Leipuriliitto ry
| PL 115, 00241 Helsinki | Puh: 0207 121 570 | Fax: (09) 14887201
Sivuston toteutus Nettitiimi