Leipuri-lehti 7/2025

3 Pääkirjoitus
Lisääntyvää raportointivelvollisuutta ja yritystoiminnan keskittymistä

4 Murusia

6 Leipomo Salonen täyttää 120 vuotta

10 Linkosuon Leipomo sähköistää tuotantoaan tulevaisuutta varten

12 Vastuullisuus on otettava tosissaan elintarvikealalla

14 Tekoäly haukkaa yhä enemmän energiaa

16 Mitä syömme vuonna 2100?

18 Esittelyssä Fazer Myllyn uusi johtaja Antti Snellman

19 Maakuntaherkkuna kukot

20 Leipäviikon tervehdys luovutettiin ministeri Sari Essayahille

21 Leipäviikolla vietiin täysjyvää myös eduskuntaan

23 Piirakat kuuluvat suomalaiseen ruokakulttuuriin

26 Leipurin Oy:n Road Showlla oli runsas anti

28 Elintarvikemarkkinoiden hankinta keskittynyttä – ei selkeää tukkumarkkinaa

29 Murusia

31 Merkkipäivät, kilpailut, palkinnot, liiton hallinto

32 Leipurissa kirjoitettua

33 Uutuustuotteita

34 Uusia kirjoja

34 Palveluhakemisto

38 Ledaren
Ökade rapporteringsskyldigheter och företagsversamhetskoncentration

39 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto