Leipuri-lehti 7/2025
3 Pääkirjoitus
Lisääntyvää raportointivelvollisuutta ja yritystoiminnan keskittymistä
4 Murusia
6 Leipomo Salonen täyttää 120 vuotta
10 Linkosuon Leipomo sähköistää tuotantoaan tulevaisuutta varten
12 Vastuullisuus on otettava tosissaan elintarvikealalla
14 Tekoäly haukkaa yhä enemmän energiaa
16 Mitä syömme vuonna 2100?
18 Esittelyssä Fazer Myllyn uusi johtaja Antti Snellman
19 Maakuntaherkkuna kukot
20 Leipäviikon tervehdys luovutettiin ministeri Sari Essayahille
21 Leipäviikolla vietiin täysjyvää myös eduskuntaan
23 Piirakat kuuluvat suomalaiseen ruokakulttuuriin
26 Leipurin Oy:n Road Showlla oli runsas anti
28 Elintarvikemarkkinoiden hankinta keskittynyttä – ei selkeää tukkumarkkinaa
29 Murusia
31 Merkkipäivät, kilpailut, palkinnot, liiton hallinto
32 Leipurissa kirjoitettua
33 Uutuustuotteita
34 Uusia kirjoja
34 Palveluhakemisto
38 Ledaren
Ökade rapporteringsskyldigheter och företagsversamhetskoncentration
39 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto
| Paakirjoitus-7-2025.pdf (477 kB) | |
| Ledaren-7-2025.pdf (479 kB) |
