Leipomo- ja konditoria-alan oppikirjat
![]() |
UUTUUS:
Salovaara - Ignatius - Jussila - Hurri-Martikainen: Leivonnan teknologia - Ruokaleipä.
Kirja on käsikirjatyyppinen perusteos siitä, miten ruokaleipää valmistetaan suomalaisissa leipomoissa. Myös leipomon koneet ja laitteet ovat keskeisesti esillä, samoin leivän raaka-aineet, pakkaaminen ja laatujärjestelmät. Kirjassa on runsas kuvitus sekä laaja sanasto ja hakemisto. Kirja on suunnattu niin leipomoalan ammattilaisille kuin leipomoalan opiskelijoille ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja korkeakouluissa. Sivumäärä 295. Paino Bookwell Oy 2017.
Hinta 36 € + alv 14 %
Savola: Kahvileipää -käsikirja leipurille
Kirja on perusteos leipureille ja kahvileivän parissa työskenteleville ja erityisesti suunniteltu oppikirjaksi leipurin erikoistumisopintoihin. 4. uudistettu painos 2000.
Hinta 20 € + alv 14 %
Heinonen-Jouppila-Salovaara: Kondiittorin käsikirja
Kirja on perusteos kondiittoriksi opiskeleville. Toinen uudistettu painos ilmestyi elokuussa 2003.
Hinta 20 € + alv 14 %