Leipuri-lehti 3/2021

3 Pääkirjoitus
Liiallinen valta sokaisee – myös ay-liikkeen

4 Murusia

8 Eromanga sai uuden elämän

12 Koronapandemian vaikutukset leipomoalaan Euroopassa

14 Vilja on merkittävä proteiinin lähde ravitsemuksessamme

16 Tiede ja tutkimus

20 Taistelu terveellisestä ruuasta käy kuumana

22 Gluteenittomien tuotteiden merkinnät

25 Välttämättömät bakteerit

 26 Millainen on tulevaisuuden ruokapöytämme?

29 Kolumni
Leipälaji

30 Suositus kohti kasvispainotteisempaa ruokavaliota

31 Miten ruokainnovaatiot syntyvät

32 Ympäristö ja vastuullisuus

34 Sukellus fantasiakakkujen maailmaan

35 Vainajat, tapahtumat, tunnustukset

36 Leipurissa kirjoitettua

37 Uutuuksia

38 Uutuuskirjoja

38 Palveluhakemisto

42 Ledaren
För mycket makt förblindar – också fackrörelsen

43 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto