Leipurilehti 4/2020

3 Pääkirjoitus
Koronakriisin sankareista ja heidän palkitsemisestaan

4 Murusia

8 Miten koronakriisi näkyy leipomo- ja konditoriayrityksissä?

14 Korona pysäytti Horeca-toimitukset

15 Kevään satonäkymiä

16 Oletko jo Leipuriliiton jäsen?

17 Leiko-palvelu mahdollinen Leipuriliiton jäsenille

18 Brander Oy täytti 100 vuotta

22 Rukiin matka pellolta leipomolle

24 FODMAP-hiilihydraatit ruoassa

26 Kolumni
Leipä on lohturuokaa

27 Kahvileipä maistuu suomalaisille, ruokaleivän kulutus ennallaan

28 Leipurikoulutusta etäopetuksena

31 Helsinki-päivän raparperipiirakka

32 K.M.Brondin  - helsinkiläisten herkkumestari

34 Rinkeli GP:n parhaat omat reseptit

36 Leipurissa kirjoitettua

38 Korona-ajan drive-in-myyntitapahtumia

39 Merkkipäivät, nimitykset, kilpailut

40 Uutuuksia

42 Palveluhakemisto

46 Ledaren
Om coronakrisens hjältar och hur de skall belönas

47 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto