Leipurilehti 4/2020
3 Pääkirjoitus
Koronakriisin sankareista ja heidän palkitsemisestaan
4 Murusia
8 Miten koronakriisi näkyy leipomo- ja konditoriayrityksissä?
14 Korona pysäytti Horeca-toimitukset
15 Kevään satonäkymiä
16 Oletko jo Leipuriliiton jäsen?
17 Leiko-palvelu mahdollinen Leipuriliiton jäsenille
18 Brander Oy täytti 100 vuotta
22 Rukiin matka pellolta leipomolle
24 FODMAP-hiilihydraatit ruoassa
26 Kolumni
Leipä on lohturuokaa
27 Kahvileipä maistuu suomalaisille, ruokaleivän kulutus ennallaan
28 Leipurikoulutusta etäopetuksena
31 Helsinki-päivän raparperipiirakka
32 K.M.Brondin - helsinkiläisten herkkumestari
34 Rinkeli GP:n parhaat omat reseptit
36 Leipurissa kirjoitettua
38 Korona-ajan drive-in-myyntitapahtumia
39 Merkkipäivät, nimitykset, kilpailut
40 Uutuuksia
42 Palveluhakemisto
46 Ledaren
Om coronakrisens hjältar och hur de skall belönas
47 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto