Leipuri-lehti 2/2021
3 Pääkirjoitus
Veitsenterällä olemisesta viranomaisen vallan kasvattamiseen
4 Murusia
8 Korona kolautti elintarvikealan pk-yrityksiä
10 Leipomoyrittäjät tiukilla, mutta luottavat parempaan tulevaisuuteen
12 Ruuan monet roolit
15 Ruokahävikkikartta valmistunut
16 Millainen on pandemian jälkeinen arki?
18 Kotimaisuus, hyvinvointi ja vastuullisuus pinnalla kulutusvalinnoissa
20 Yrityksen kannattaa suojata immateriaalioikeutensa
22 Lisää luomua tarjolle
24 Leipurin Oy:n trainee-ohjelma hyvässä vauhdissa
26 Tuotetiedon hallinnan merkitys kasvaa
27 Kolumni
EU:n uusi terveysohjelma edistää kansalaisten terveyttä
28 Koronapandemia muutti leivän myyntikanavia
30 Vainajia
31 Merkkipäivät, nimitykset, tunnustukset
32 Leipurissa kirjoitettua
33 Uutuudet
34 Uutuuskirjoja
34 Palveluhakemisto
38 Ledaren
Från att balansera på en knivsegg till att öka myndighetens makt
39 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto