Leipuri-lehti 2/2021

3 Pääkirjoitus
Veitsenterällä olemisesta viranomaisen vallan kasvattamiseen

4 Murusia

8 Korona kolautti elintarvikealan pk-yrityksiä

10 Leipomoyrittäjät tiukilla, mutta luottavat parempaan tulevaisuuteen

12 Ruuan monet roolit

15 Ruokahävikkikartta valmistunut

16 Millainen on pandemian jälkeinen arki?

18 Kotimaisuus, hyvinvointi ja vastuullisuus pinnalla kulutusvalinnoissa

20 Yrityksen kannattaa suojata immateriaalioikeutensa

22 Lisää luomua tarjolle

24 Leipurin Oy:n trainee-ohjelma hyvässä vauhdissa

26 Tuotetiedon hallinnan merkitys kasvaa

27 Kolumni
EU:n uusi terveysohjelma edistää kansalaisten terveyttä

28 Koronapandemia muutti leivän myyntikanavia

30 Vainajia

31 Merkkipäivät, nimitykset, tunnustukset

32 Leipurissa kirjoitettua

33 Uutuudet

34 Uutuuskirjoja

34 Palveluhakemisto

38 Ledaren
Från att balansera på en knivsegg till att öka myndighetens makt

39 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto