Leipurilehti 7/2015

3 Pääkirjoitus
Suomi ja ay-liikkeen määrittelemä vapaa sopimusyhteiskunta   

4 Murusia

8 Antellilla osataan 135 vuoden kokemuksella

14 Tasavallan presidentille Leipäviikon tervehdys

16 Ministeri Kimmo Tiilikaiselle Leipäviikon tervehdys

17 Leipäviikolla tapahtui Tampereella

18 Hyvää Suomesta -merkki kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä

20 Iba-messuilla runsaasti nähtävää

26 Ruokaleipien säilyvyyden varmistaminen prosesssiteknisin keinoin

28 Siiskosen veljekset kouluttivat Espanjassa

30 Valokuvanäyttely HerkkuPekan malliin

32 Mikaela Kärjelle huipputulos WorldSkillsistä

33 Merkkipäivät, nimitykset, kilpailut, tapahtumat

34 Lihakeskusliitto täytti 80 vuotta

35 Uutuuksia

36 Leipurissa kirjoitettua

37 Tulevaisuuden elintarvikkeina puu ja hyönteiset?

38 Palveluhakemisto

42 Ledaren
Finland och dess avtalsfrihet – som den dikteras av facket

43 Suomen Leipuriliiton hallinto ja toimisto