Leipurilehti 3/2011

3 Pääkirjoitus
Leivän terveellisyydestä ja median vastuusta

4 Murusia

7 Tarinoita menneisyydestä, Raimo Elonen muistelee

8 Leipomoalan SM-finalistit selvillä

10 Leipä pitää ehdottomasti säilyttää ruokavaliossa

13 Täysjyväleipä on tärkeä raudan lähde

14 Lihavuuden hoito ensisijaisesti ruoka- ja liikuntaohjauksella

16 Ravitsemustutkimuksia

18 Pulla on kevyt herkku ja sokeri herkun tekijä

21 Lisäaineiden käyttö on tarkasti säänneltyä

22 Viljamarkkinat
Viljojen hintojen vaihtelu on tullut jäädäkseen

23 Työmarkkinapalsta
Sairausajan palkan maksamisesta eräissä tapauksissa

24 Ruthin leipomo Oy toimii uusien yrittäjien voimin

28 Wilhelmiinan Konditoriaan on helppo poiketa

32 Katri Antell Oy:n uudet toimitilat vihittiin käyttöön

34 Pieniä elintarvikealan yrityksiä valmennetaan yhteistyöhön kaupan kanssa

35 Uutuuksia

36 Leipomoalan tutkintotoimikunta uudessa kokoonpanossaan

37 Leivontakurssilla Saksassa

38 Pikaruoka-kahvila-myymälämessut kiinnostivat

40 Alueyhdistykset

41 Nimitykset

42 Koulutus, kirjat

43 Palveluhakemisto

47 Ledaren
Om bröds hälsosamhet och mediernas ansvar