Leipurilehti 3/2011
3 Pääkirjoitus
Leivän terveellisyydestä ja median vastuusta
4 Murusia
7 Tarinoita menneisyydestä, Raimo Elonen muistelee
8 Leipomoalan SM-finalistit selvillä
10 Leipä pitää ehdottomasti säilyttää ruokavaliossa
13 Täysjyväleipä on tärkeä raudan lähde
14 Lihavuuden hoito ensisijaisesti ruoka- ja liikuntaohjauksella
16 Ravitsemustutkimuksia
18 Pulla on kevyt herkku ja sokeri herkun tekijä
21 Lisäaineiden käyttö on tarkasti säänneltyä
22 Viljamarkkinat
Viljojen hintojen vaihtelu on tullut jäädäkseen
23 Työmarkkinapalsta
Sairausajan palkan maksamisesta eräissä tapauksissa
24 Ruthin leipomo Oy toimii uusien yrittäjien voimin
28 Wilhelmiinan Konditoriaan on helppo poiketa
32 Katri Antell Oy:n uudet toimitilat vihittiin käyttöön
34 Pieniä elintarvikealan yrityksiä valmennetaan yhteistyöhön kaupan kanssa
35 Uutuuksia
36 Leipomoalan tutkintotoimikunta uudessa kokoonpanossaan
37 Leivontakurssilla Saksassa
38 Pikaruoka-kahvila-myymälämessut kiinnostivat
40 Alueyhdistykset
41 Nimitykset
42 Koulutus, kirjat
43 Palveluhakemisto