Leipurilehti 5/2019
3 Pääkirjoitus
Pääasiana hyvät neuvottelusuhteet – tulokset toissijaisia
4 Murusia
8 Konditoria Oberlaan herkut hurmaavat Wienissä
12 Paremi -perinteinen ranskalainen leipomo keskellä Wieniä
16 Ympäristöystävällisempää pakkauspainatusta
19 Kolumni
Yhteiseen ruokailuumme lähellä tuotettua, ympäristöystävällistä ja laadukasta ruokaa
20 Mitä kuluttaja toivoo ja ajattelee pakkauksilta?
22 VTT:ssä pohditaan keinoja puolittaa muovipakkausten ympäristövaikutukset
24 Suomesta kasviproteiinien edelläkävijämaa Euroopassa
25 Mustikkapiirakkapäivää vietetään 6. elokuuta
26 Pellonpiennarpäivässä ajankohtaista asiaa rukiista
28 Anssi Räntilä mukana Suomalainen Menestysresepti-kilpailussa
29 Kauran maailmanvalloitusta sosiaalisessa mediassa
30 Suoliston bakteerit mukana rukiin terveyttä edistävien ominaisuuksien synnyssä
31 Südback-messut Stuttgartissa 212.-24 syyskuuta
32 In memoriam, kilpailut
33 Leipurissa kirjoitettua
34 Uutuuksia
34 Palveluhakemisto
38 Ledaren
Huvudsaken är goda förhandlingsrelationer – resultaten underordnade
39 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto