Leipurilehti 5/2019

3 Pääkirjoitus
Pääasiana hyvät neuvottelusuhteet – tulokset toissijaisia

4 Murusia

8 Konditoria Oberlaan herkut hurmaavat Wienissä

12 Paremi -perinteinen ranskalainen leipomo keskellä Wieniä

16 Ympäristöystävällisempää pakkauspainatusta

19 Kolumni
Yhteiseen ruokailuumme lähellä tuotettua, ympäristöystävällistä ja laadukasta ruokaa

20 Mitä kuluttaja toivoo ja ajattelee pakkauksilta?

22 VTT:ssä pohditaan keinoja puolittaa muovipakkausten ympäristövaikutukset

24 Suomesta kasviproteiinien edelläkävijämaa Euroopassa

25 Mustikkapiirakkapäivää vietetään 6. elokuuta

26 Pellonpiennarpäivässä ajankohtaista asiaa rukiista

28 Anssi Räntilä mukana Suomalainen Menestysresepti-kilpailussa

29 Kauran maailmanvalloitusta sosiaalisessa mediassa

30 Suoliston bakteerit mukana rukiin terveyttä edistävien ominaisuuksien synnyssä

31 Südback-messut Stuttgartissa 212.-24 syyskuuta

32 In memoriam, kilpailut

33 Leipurissa kirjoitettua

34 Uutuuksia

34 Palveluhakemisto

38 Ledaren
Huvudsaken är goda förhandlingsrelationer – resultaten underordnade

39 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto