Leipurilehti 3/2017

3 Pääkirjoitus
Monenlaista kauraleipää

4 Murusia

9 Suomessa syödään terveellisempää leipää kuin muualla Euroopassa

10 Hakasen Leipomossa yrittäjyys kolmannelle polvelle

16 Fastfood-Cafe-Ravintola -messut Helsingin Messukeskuksessa

20 Gluteenittomien leipomotuotteiden valmistus

22 Hääkakkunäyttely jälleen Ideaparkissa

24 Suomalaisen elintarvikeketjun menestyksen avaintekijät

27 Kolumni
Jätettä vai hävikkiä?

28 Annika Kuvaja kilpailee WorldSkillsin leipurilajissa

30 Merkkipäivät, nimitykset, kilpailut ym.

32 Truben uudessa leipomossa avajaiset

33 Lidl haluaa viedä Suomi-ruokaa maailmalle

36 Leipurissa kirjoitettua

37 Uutuuksia

38 Palveluhakemisto

42 Ledaren
Många slag av havrebröd

43 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto