Leipurilehti 3/2017
Lue lehti sähköisenä tästä. Salasana limppu.
3 Pääkirjoitus
Monenlaista kauraleipää
4 Murusia
9 Suomessa syödään terveellisempää leipää kuin muualla Euroopassa
10 Hakasen Leipomossa yrittäjyys kolmannelle polvelle
16 Fastfood-Cafe-Ravintola -messut Helsingin Messukeskuksessa
20 Gluteenittomien leipomotuotteiden valmistus
22 Hääkakkunäyttely jälleen Ideaparkissa
24 Suomalaisen elintarvikeketjun menestyksen avaintekijät
27 Kolumni
Jätettä vai hävikkiä?
28 Annika Kuvaja kilpailee WorldSkillsin leipurilajissa
30 Merkkipäivät, nimitykset, kilpailut ym.
32 Truben uudessa leipomossa avajaiset
33 Lidl haluaa viedä Suomi-ruokaa maailmalle
36 Leipurissa kirjoitettua
37 Uutuuksia
38 Palveluhakemisto
42 Ledaren
Många slag av havrebröd
43 Suomen Leipuriliitto ry:n toimisto ja hallinto