Leipurilehti 7/2019

3 Pääkirjoitus
Leipomotyölaki ja sen soveltamisala

4 Murusia

8 Tmi Wi-Box Bageri toimii ja menestyy Raaseporissa

12 Ylijäämäleivän uudelleen käyttö leivontaraaka-aineena

15 Leipä kuuluu ilmastonystävän ruokapöytään

16 Näin vähennetään ruokahävikkiä Suomessa

18 Leipäviikon seminaarissa hehkutettiin kauraa

22 Leipäviikolla #syönkauraa

23 Leipäviikon tervehdys tasavallan presidentille

25 Kolumni
Ilmastonmuutos uhkaa – teknologia ja rahat ovat olemassa

26 Konditoria-alan huippuosaajan opissa Salpauksessa

28 Uusi työaikalaki voimaan 1.1.2020, osa 1

29 Südback-messuilla Stuttgartissa

33 Bäckerei Schöllkopf Backwaren Gmbh

34 Bäcker Strohmaier Gmbh

36 Bäckerei & Konditorei Schulze

38 Saksan leipomoteollisuus ja ruoka-alan trendit

40 Leipurissa kirjoitettua

41 Nimitykset, kilpailut, tunnustukset, palkinnot

42 Uutuuksia

42 Palveluhakemisto

46 Ledaren
Lagen om arbetet i bagerier och dess tillämpningsområde – ett sorgligt exempel på finländkt arbetslagstiftning

47 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto