Leipurilehti 7/2019
3 Pääkirjoitus
Leipomotyölaki ja sen soveltamisala
4 Murusia
8 Tmi Wi-Box Bageri toimii ja menestyy Raaseporissa
12 Ylijäämäleivän uudelleen käyttö leivontaraaka-aineena
15 Leipä kuuluu ilmastonystävän ruokapöytään
16 Näin vähennetään ruokahävikkiä Suomessa
18 Leipäviikon seminaarissa hehkutettiin kauraa
22 Leipäviikolla #syönkauraa
23 Leipäviikon tervehdys tasavallan presidentille
25 Kolumni
Ilmastonmuutos uhkaa – teknologia ja rahat ovat olemassa
26 Konditoria-alan huippuosaajan opissa Salpauksessa
28 Uusi työaikalaki voimaan 1.1.2020, osa 1
29 Südback-messuilla Stuttgartissa
33 Bäckerei Schöllkopf Backwaren Gmbh
34 Bäcker Strohmaier Gmbh
36 Bäckerei & Konditorei Schulze
38 Saksan leipomoteollisuus ja ruoka-alan trendit
40 Leipurissa kirjoitettua
41 Nimitykset, kilpailut, tunnustukset, palkinnot
42 Uutuuksia
42 Palveluhakemisto
46 Ledaren
Lagen om arbetet i bagerier och dess tillämpningsområde – ett sorgligt exempel på finländkt arbetslagstiftning
47 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto