Rinkeli Grand Prix -kilpailut

Keskellä voittajat Tavastiasta, vasemmalla Tredu Kangasalan hopeamitalistit ja oikealla Gradian pronssimitalistit.

Rinkeli Grand Prix 2020 voitto meni Hämeenlinnaan

 

Rinkeli Grand Prix 2020 -kilpailun kultamitalin otti hämeenlinnalaisen Ammattiopisto Tavastian joukkue Sara Nejati ja Jasmin Pellikainen, joiden opettajana toimi Veli-Matti Ahvenharju. Toiseksi tuli isäntäkoulu Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kangasalan toimipisteen joukkue Elina Rauhala ja Jenny Raikamo. Opettajana toimi Reijo Heinonen. Pronssijoukkue tuli Gradiasta Jyväskylästä, ja joukkueessa kilpailivat Cecilia Pannula ja Tiina Partanen opettajanaan Mari Rosti-Sotti.    

Kilpailu käytiin lauantaina 8.2.2020 Tredu Kangasalan toimipisteessä kello 9-14 ja siihen osallistuivat joukkueet kahdestatoista ammatillisesta oppilaitoksesta eri puolilta maata. Leipuriliiton yhteistyökummapneineen järjestämä kilpailu on tarkoitettu leipomo- ja konditoria-alan perustutkintoa suorittaville ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille.    

Kilpailun yhteistyökumppaneina toimivat Valio Oy, Helsingin Mylly Oy, Mauste-Sallinen Oy, Finnbakels Oy, Condite Oy ja Leipurin Oyj. Näistä yrityksistä tulivat myös kilpailun tuomarit.                                                                                                                

                    

Tapahtumat