SIS. Deli + Café osti Crustum Oy:n kahvilat ja leipomon

16.4.2013

Vuonna 2008 perustettu SIS. Deli + Café on ostanut Crustum Oy:n liiketoiminnan. Saksalaistyppisiä leivonnaisia valmistavan ja myyvän Crustum Oy:n perustivat vuonna 2009 Nika Junker ja Jan Klüver. Siihen kuuluvat kahvila-myymälät Helsingin Punavuoressa ja Töölössä sekä leipomo Espoossa.

SIS. Deli + Cafén omistajat Kaisa Leikola ja Anu Syrmä liittävät Crustumilta ostamansa kahvilat nyt osaksi SIS. Deli + Cafén kahvilaperhettä, joka ennestään toimii Helsingin keskustassa ja Ullanlinnassa sekä Espoon Tapiolassa. Lisäksi hoidetaan Aleksanterin teatterin väliaikatarjoilua.  Myös Crustumin leipomotoiminta siirtyy SIS. Delin hoidettavaksi.

Kaisa Leikolan mukaan SIS. Deli + Café oli jo jonkin aikaa etsinyt uusia tiloja kahvila- ja delitoimintansa laajentamiseen ja Crustum oli siihen sopiva vaihtoehto. Uusitut kahvilat yrittäjät avaavat toukokuussa. Samassa kaupassa saatiin nyt myös leipomo, jota yrityksellä ei ollut ennestään. Jatkossa leipomon tuotevalikoimaan tullee Kaisa Leikolan mukaan myös muuntyyppisiä tuotteita sen mukaan kuin tarpeelliseksi nähdään.