Fazer avasi uuden leipomomyymälän Helsingin ydinkeskustaan

11.9.2013

Fazerin leipomomyymäläverkosto laajeni Helsingissä, kun uusi leipomomyymälä
avautui ydinkeskustan Kauppakeskus Citycenteriin. Uuden leipomomyymälän valikoimassa on käsin leivottuja leipiä, leipomotuotteita, täytettyjä leipiä, suklaakonvehteja sekä erikoiskahveja. Aamiaisen tai välipalan voi nauttia myös paikan päällä.

Leipomomyymälän tuotteet leivotaan joka päivä käsin Fazerin leipomossa Vantaan Vaaralassa, jossa toimii erillinen käsin leivontaan keskittynyt leipomo. Tarkoin varjeltujen reseptien lisäksi kiviarinauuni sekä ajan kanssa leipominen ovat rapeakuoristen ja sisältä pehmeiden ja kuohkeiden Fazer-leipien salaisuus.

Fazer Leipomomyymälä avasi ovensa tiistaina 10.9. 2013 osoitteessa Keskuskatu 6. Myymälän ovet ovat auki maanantaista perjantaihin kello 7.30-20.00 sekä lauantaisin kello 9.00-18.00 ja sunnuntaisin kello 11.00-17.00.

Fazer jatkaa uusien leipomomyymälöiden avauksia lähitulevaisuudessa, ja seuraava leipomomyymälä avautuu uudistuvaan Tapiolaan. Uudet Fazer Leipomomyymälät ovat osa Fazer Cafés & Shops -liiketoimintaa. Fazer Leipomomyymälän esikuvana on Fazerin menestynyt Gateau-leipämyymäläketju Ruotsissa