Uutiset

Opas leipomoiden jauhopölyn parempaan hallintaan

Jauhopöly altisteena on vanha tuttu ja paljon tutkittu, mutta toimenpiteet jauhopölylle altistumisen vähentämiseksi eivät ole olleet riittäviä. Leipomoiden jauhopölyn hallintaan on nyt kehitetty uusi…

Tähtituote 2012 -kilpailun finalistit valittu

Tähtituote 2012 -kilpailun finaalin viisi ruokainnovaatiota ovat Atria Bravuuri Broilerin Sisäfilee-Pekonirullat Bataattipedillä, Myllärin Luomu Riisipiirakka, Pirkka mikrovalmis Uuniperuna, Provena…

Ruokaa omasta maasta -tunnus

Ruokaa omasta maasta -tunnus vahvistaa suomalaisen ruuan viestiä Hyvää Suomesta -merkki on uudistunut Ruokaa omasta maasta -tunnuksella. Uudistustyön taustalla oli suomalaisten elintarviketoimijoiden…

Japani otti leipureiden maailmanmestaruuden Pariisissa

Europain-messujen yhteydessä Pariisissa käytiin leipureiden MM-kilpailun, Coupe du Monde de la Boulangerien eli Bakery World Cupin finaali, jossa kohtasivat kahdentoista maan kolmihenkiset joukkueet.…

Leipuri 2/2012 pääkirjoitus

Lue Leipuri 2/2012 pääkirjoitus täältä.

Rinkeli Grand Prix 2012 -kilpailun voitto meni Järvenpäähän

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä KEUDA Järvenpään opiskelijat Susanna Laitala ja Niko Etula voittivat ammattioppilaitosten välisen Rinkeli Grand Prix 2012 -kilpailun opettajansa Sigrid Müllerin…

K-citymarket Pikko Joensuusta on Vuoden 2012 Leipäkauppa

K-CITYMARKET PILKKO JOENSUUSTA ON VUODEN 2012 LEIPÄKAUPPA Suomen Leipuriliitto ry paikallisyhdistyksineen on valinnut 16. kerran Vuoden Leipäkaupan. Vuoden 2012 Leipäkauppa on K-citymarket Joensuu,…