Porokylän Leipomolle gluteeniton leipomo

7.3.2014

Viime vuoden lopulla laajennusinvestointinsa valmiiksi saanut nurmeslainen Porokylän Leipomo Oy ryhtyy valmistamaan myös gluteenittomia tuotteita. Porokylän Leipomon Lieksan leipomo muuttuu gluteenittomaksi leipomoksi.

Lieksan toimipisteen tilat, koneet ja laitteet on puhdistettu gluteenittomaan leivontaan soveltuviksi ja koeleivonnat ovat alkaneet. Ensimmäiset uudet , tuoreet gluteenittomat tuotteet ovat markkinoilla huhtikuun aikana.

Alkuvaiheessa leipomo työllistää viisi henkilöä, jotka ovat Porokylän Leipomon vanhoja työntekijöitä.  Markkina-alueena on koko Suomi. Tuotteet toimitetaan kauppoihin tavanomaisten leipomotuotteiden mukana pakattuina vähintään kolmena päivänä viikossa.

Yhtiön mukaan uusi tuotantosuunta sopii hyvin Porokylän Leipomo Oy:n kokonaistarjontaan täydentäen valikoimaa. Myös laaja ja nopea jakeluverkosto lähes koko Suomeen tehostuu ja  palvelu kauppaliikkeille ja kuluttajille paranee.