Mikon Leipä Oy leipoo nyt uusissa tiloissa

29.4.2015

Mikon Leivän henkilökuntaa avajaistunnelmissa. Toimitusjohtaja Henri Lehtimäki neljäs oikealta.
Mikon Leivän henkilökuntaa avajaistunnelmissa. Toimitusjohtaja Henri Lehtimäki neljäs oikealta.

Tamperelainen Mikon Leipä Oy on siirtynyt puolitoista kilometriä vanhasta paikastaan eli Atalasta Leinolan kaupunginosaan. Avajaisjuhlat vietettiin 24. huhtikuuta, vaikka uusissa tiloissa on leivottu jo joulukuusta. Leipomo sijaitsee nyt aivan Lahdentien varrella, samassa kiinteistössä  Sale-päivittäistavarakaupan kanssa. Leipomon yhteydessä on myös oma kahvila-myymälä. Toimitusjohtaja Henri Lehtimäen mukaan ajatus on, että kaupasta haetaan muut elintarvikkeet ja leipomon myymälästä pullat ja leivät.

– Kyllä asiakkaat ovat meidät hyvin löytäneetkin.

Mikon Leipä on uusissa tiloissa vuokralla, kiinteistö ei ole yrityksen oma.  Tuotantotilaa on suunnilleen saman verran kuin ennenkin eli kuutisensataa neliötä ja myymälässä neliöitä on noin sata. Toimistotilat ovat talon toisessa kerroksessa. Henri Lehtimäki on tiloihin tyytyväinen, tuotannossa toimitaan nyt yhdessä yhtenäisessä tilassa, jossa ei ole ylimääräisiä kulmia tai sokkeloita.

–  Alkuvaikeuksien jälkeen tuotantokin on nyt jo saatu varsin hyvin toimimaan. Kun joulukuussa muutimme tänne tuntui, että kaikki meni pieleen eikä mikään toiminut. Vaikeuksista on kuitenkin selvitty, ja asiakkaatkin ovat onneksi olleet ymmärtäväisiä. Nyt tuntuu ihan hyvältä ja suunta on ylöspäin, toteaa tyytyväinen leipomoyrittäjä.