Rommi Rudolf -leivos täyttää 20 vuotta

4.7.2014


Kotkalaisen Konditoria Cocon yrittäjän, leipurimestari Kari Mäkelän vuonna 1994 Kotkan Meripäiville suunnittelema leivos "Rommi Rudolf" täyttää tänä kesänä 20 vuotta. Pieni suuri konvehtileivos on herkkupala, joka sai nimensä nimikilpailussa.

Rommi Rudolfeja valmistetaan noin kolmen viikon ajan Meripäivien molemmin puolin ja niitä saa Konditoria Cocon myymälöistä sekä Meripäivillä Kantasataman Rommi Rudolf -kahvilasta. Kotkan Meripäivät  järjestetään 24.–27.7.2014 Kotkan Kantasatamassa yhteistyössä Merikeskus Vellamon kanssa. Rommi Rudolf-leivosta saa tänä kesänä ajalla 14.7. - 2.8.2014.

Leivoksessa on tryffeliä, tummaa rommia, suklaata ja mesimarjahilloa upotettuna suklaaseen, koristeltuna "ankkuripurjeella".