Kakku & Leipä Keisari on uudistunut

29.4.2015

Kakku&Leipä Keisarin markkinointinimi on nyt Keisari.
Kakku&Leipä Keisarin markkinointinimi on nyt Keisari.

Helsinkiläinen Kakku & Leipä Keisari, jonka omistaa Pistrina Oy, täyttää 25 vuotta. Juhlavuoden yhteydessä lanseerataan täysin uutta leipomovalikoimaa, joka perustuu arinauunissa paistettuihin, juureen leivottuihin leipiin, sekä hyvin täytettyihin pulliin ja viinereihin. Myös yrityksen graafinen ulkomuoto vaihtuu ja markkinointinimi on nykyään pelkästään Keisari.

Eurooppalaisessa leipätrendissä arinauunissa paistetut ja juureen leivotut leivät ovat keskipisteenä. Euroopasta onkin poimittu parhaat leipätrendit, jotka nyt näkyvät myös Keisarin uudistetussa tuotevalikoimassa.  Toimitusjohtaja Tatjana Aminoffin mukaan uudistustyössä on ollut iso rooli uudella pääleipurilla Sami Pietilällä ja konsultteina asiassa ovat toimineet tukholmalaiset Stefan Bluhmen ja Fredrik Ekman.

Koko Keisarin leipävalikoima uudistuu, tai lähes koko valikoima, sillä perinteinen ruisleipä jää valikoimassa entiselleen.  Muutoin leipävalikoiman tuotteet ovat joko täysin uusia tai uudistettuja. Huhtikuussa tapahtuneen lanseerauksen myötä leivät perustuvat lähinnä kahteen taikinajuureen, vaaleaan (Levain) ja ruispohjaiseen hapantaikinaan. Hidas kohoamismetodi auttaa kehittämään oikean aromin. Kun leipä paistetaan arinauunissa, lopputulokseksi saadaan kaunis, maukas ja mehevä leipä. Tatjana Aminoffin mukaan juuri tämän leipälajin kysyntä on suurta, joten sitä halutaan luonnollisesti tarjota asiakkaille.

Kahvileipien kohdalla vanhat hyvät tuotteet on säilytetty, mutta täytteitä on kehitetty ja myös niiden määrää tuotteissa on huomattavasti lisätty. Täytteen osuus tuotteesta on jopa 40 prosenttia.

”Kakku & Leipä Keisari”  eli nyt ”Keisari” on kahdeksan myymälän ja usean jälleenmyyjän vuoksi vakiintunut tavaramerkki pääkaupunkiseudulla. Nyt toteutettu uudistustyö ulottuu myymälöihin asti. Ensimmäinen täysin uuden konseptin mukainen myymälä on yrityksen vanhin myymälä Ullanlinnassa, joka muutti Tarkkampujankadulta kivenheiton päähän Korkeavuorenkadulle ja avasi ovensa huhtikuussa. Uusi ilme tulee myös kaikkiin muihin myymälöihin sekä pakkausmateriaaleihin.