Sirkiän Leipomo Oy osaksi Leipomo Rosten -konsernia

21.12.2017

Leipomo Rosten Oy on ostanut Sirkiän Leipomo Oy:n koko osakekannan Hannu Elolta.

Sirkiän Leipomo Oy on vuodesta 1954 toiminut turkulainen perheyritys, joka valmistaa pääasiassa suurkeittiöille erilaisia makeita ja suolaisia pakasteleipomotuotteita.

Yrityskaupan yhteydessä Leipomo Rosten konsernista tulee osa-omistaja (40%:n osuudella) Hannu Elon perheen omistamaan gluteenittomia leipomotuotteita valmistavaan Bake-Loco Oy:hyn.Hannu Elo jatkaa Sirkiän Leipomo Oy:n ja Bake-Loco Oy:n toimitusjohtajana yrityskaupan jälkeen.

Sirkiän Leipomolla on pitkä kokemus pakastetuotteiden valmistamisesta Horeca-sektorille.  Kaupan osapuolet uskovat, että pidemmällä aikavälillä kaupasta on hyötyä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille mm. lisääntyneen tuotevalikoiman, laajentuneen valmistuskapasiteetin ja logistisen yhteistyön myötä.

Leipomo Rosten konserni on turkulaisen Meltovaaran perheen omistama yritys, joka muodostuu Turun Itäharjulla toimivasta Leipomo Rosten Oy:stä ja kahdesta Pekan Leipä Oy:n leipomosta Heinolassa. Konsernin liikevaihto on noin 24 miljoonaa euroa. Toimitusjohtaja on Kari Meltovaara.