Uutiset

Jari Elonen jatkaa ETL:n toisena varapuheenjohtajana

Elintarviketeollisuusliitto ETL ry:n 30.11.2017 pidetyn syyskokouksen henkilövalinnoissa on Elonen Oy:n toimitusjohtaja Jari Elonen valittu jatkamaan toisena varapuheenjohtajana. Hän toimii myös…

Vuoden Leipäkauppa -kilpailun finalistit on valittu

Suomen Leipuriliitto ry:n syyskuussa käynnistämä Vuoden 2018 Leipäkauppa -kilpailu on edennyt finalistivaiheeseen. Valinta tehdään nyt jo kahdennenkymmenennen toisen (22.) kerran. Vuoden 2018…

Omnian opiskelijat voittivat Sivistys100-juhlaleivoskilpailun

Opetus- ja kulttuuriministeriön leipuri- ja kondiittoriopiskelijoille järjestämän juhlaleivoskilpailun on voittanut Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian opiskelijoiden Susanna Boströmin ja Sonja…

Leipuri 7/2017 pääkirjoitus: Samanmielisyys tylsistyttää

Lue tästä Leipuri 7/2017 pääkirjoitus: Samanmielisyys tylsistyttää Lue tästä Leipuri 7/2017 ledaren: Att vara av samma åsikt är avtrubbande

Emeliina Papinnimelle kultaa WorldSkillsin kondiittorilajissa

Suomen Emeliina Papinniemi on voittanut kultaa ammattitaidon MM-kilpailujen kondiittorilajissa Abu Dhabissa. Nelipäiväisen kilpailun palkinnot jaettiin torstai-iltana 19.10.2017. Papinniemi sai…

Vuoden Leipäkauppa 2018 -kilpailun alueelliset ehdokkaat

Suomen Leipuriliitto ry:n järjestämän Vuoden Leipäkauppa-kilpailun alueelliset ehdokkaat julkistetaan tänään 16.10.2017 kansainvälisen Maailman Leipäpäivän kunniaksi. Leipuriliiton alueyhdistykset…

Linkosuon Leipomo menestyi Lidlin vientikilpailussa

Linkosuon Leipomon Sour Cream Ruislastu sai kunniamaininnan Lidlin järjestämässä Viedään Suomi-ruoka maailmalle! -kilpailussa. Kunniamaininta jaettiin kotimaisen työllistämisen ja elintarvikeosaamisen…

Leivon Leipomolle kunniamaininta Vuoden Luomutuote-kilpailussa

Luomuliiton Vuoden Luomutuotekilpailussa tamperelainen Leivon Leipomo Oy sai kunniamaininnan Mamman Kauranappi -leivillään. Vuoden Luomutuotteeksi valittiin Valion jogurttinen tuorepuuro -tuoteperhe.…

ETL:n työsuhdekurssi myös Leipuriliiton jäsenistölle 2.11.2017

ELINTARVIKETEOLLISUUSLIITON TYÖSUHDEKURSSI 2.11.2017 Elintarviketeollisuusliitto ry järjestää kaikille elintarvikealoille yhteisen työsuhdekurssin Sokos Hotel Presidentissä (Eteläinen Rautatiekatu 4,…

Suomen kondiittorijoukkue palkittiin parhaasta suklaataitotyöstä Tukholman PM-kilpailuissa

Suomen kondiittori- ja leipurimaajoukkueet kilpailivat perjantaina 22.9. ja lauantaina 23.9. Pohjoismaiden mestaruudesta Nordic Pastry Cupissa Tukholman Kistassa. Kilpailun tulokset julkistettiin…

Vuoden Leipäkauppa 2018 -kilpailu käynnistyi uudistuneena

Suomen Leipuriliitto ry paikallisyhdistyksineen on käynnistänyt Vuoden Leipäkauppa 2018 -valinnan. Tunnustus myönnetään ensi vuoden helmikuussa päivittäistavarakaupalle, joka on esimerkillisesti…

Leipuri 6/2017 pääkirjoitus: Erilaisia näkemyksiä vallasta ja vallan käytöstä ruokaketjussa:

Lue tästä Leipuri 6/2017 pääkirjoitus: Erilaisia näkemyksiä vallasta ja vallan käytöstä ruokaketjussa Lue tästä Leipuri 6/2017 Ledaren: Olika uppfattningar om makt och maktanvändning i matkedjan

Suomen leipuri- ja kondiittorijoukkueet kilpailevat PM-titteleistä 22.9. ja 23.9.

Leipomo- ja konditoria-alan Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Nordic Bakery Cup ja Nordic Pastry Cup järjestetään Tukholman Kistassa tämän viikon perjantaina ja lauantaina. Mukana ovat myös Suomen…

Tredu Kangasala vei Itsenäisyyden juhlavuoden koristetyökilpailun voiton Tampereella

Tampereen seudun ammattiopiston Tredun Kangasalan toimipiste otti ensimmäisen ja toisen sijan tänään käydyssä leipomoalan koristetyökilpailussa. Kolmanneksi tuli Jyväskylän ammattiopiston joukkue.…

Itsenäisyyden juhlavuoden koristetyökilpailu 13.9.2017 Tampereella

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa Elintarviketeollisuus 2017 -messuilla teemana Itsenäinen Suomi 100 vuotta Kilpailu käydään 2-henkisin joukkuein. Leipomoalan Suomi 100 vuotta -kilpailun…

Leipäviikkoa vietetään 11.-17. syyskuuta ruisleipä-teemalla

Leipätiedotys ry:n järjestämää Leipäviikkoa vietetään11.–17. syyskuuta ja sen erityinen teema on ruisleipä - suomalaisten kansallisruoka. Leipätiedotus kertoo tiedotteessaan, että suomalainen syö…

Leipomo- ja konditoriayrittäjät kokoontuvat Tampereella 11.-13.8.2017:Lainsäädäntö murentaa pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvonnan

• Suomessa leivotun paikallisen lähileivän arvostus ja tarjonta on kasvanut • Sadoilla leipomoilla tarve paikalliseen sopimiseen työpaikkojen säilyttämiseksi • Lainsäädäntö murentaa pienten ja…

Leipuri 5/2017 pääkirjoitus: Kansalaisten ja yrittäjien edun nimissä

Lue Leipuri 5/2017 pääkirjoitus: Kansalaisten ja yrittäjien edun nimissä Lue Leipuri 5/2017 ledaren: I mebbargarnas och företagarnas namn

Itsenäisyyden juhlavuoden koristetyökilpailu 13.-14.9.2017 Tampereella. Nyt kilpailemaan!

Suomen Leipuriliitto yhteistyökumppaneineen järjestää koristetyökilpailun teemalla Itsenäinen Suomi 100 vuotta Elintarviketeollisuus 2017 -messuilla Tampereen Messu-ja urheilukeskuksessa…

Leiko-palvelu avattu

Leiko-reseptipalvelujärjestelmä on avattu käyttäjille. Leipuriliiton jäsenyrityksillä on nyt mahdollisuus liittyä järjestelmään ja ryhtyä sen käyttäjäksi. Leiko-palvelu on tarkoitettu ainoastaan…