Konditoria pH7 Oy:n edustajat mitaleille Vuoden Porokokki-kilpailussa
14.4.2014
Tuusulalaisen Konditoria pH7 Oy:n Toni Rantala ja Pasi Pärssinen sijoittuivat kolmanneksi Rovaniemellä 11.-12.4.2014 pidetyssä Vuoden Porokokki-kilpailussa. Kisan voittivat Teppo Säkkinen ja Matti Vesikkala ravintola Savoysta Helsingistä. Kakkossijan ottivat Heikki Liekola ja Mikko Kaukonen ravintola Groteskista Helsingistä. Kilpailijoiden piti valmistaa á la carte -tyyppinen pääruoka kuudelle henkilölle. Lautaselta piti löytyä ainakin poron sisäpaistia, poron sisäfileetä ja kylmäsavuporoa. Lisäksi tehtävään kuului yksi kastike, yksi päälisäke ja kaksi sivulisäkettä. |